Home REGIOKRANT055NL Agenda Cafe’s en Podia Caterplein Apeldoorn

Agenda Cafe’s en Podia Caterplein Apeldoorn

DELEN
cafeetje-van-marja
Republish
Reprint

Cafe’s en Podia Caterplein Apeldoorn

Het Caterplein is het kloppend uitgaanshart van Apeldoorn. Je vindt hier het grootste aanbod aan cafés, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Voor een avondje stappen ben je hier aan het juiste adres. De leukste cafés voor je op een rijtje!

’t Cafeetje van Marja

Grand Café  Hoofdstraat 166, 7311 BC Apeldoorn

Door middel van een krachtige radiocampagne op nu055.nl kun je je feest onder de aandacht brengen bij je doelgroep in je eigen regio. Dit vergroot de naamsbekendheid en versterkt de naam van het evenement.

Evenementenpakket

nu055.nl biedt een evenementenpakket aan voor een aantrekkelijke prijs.

  • Inclusief opmaakkosten.
  • Social media reclame 12 dagen voor aanvang van het evenement.
  • In 12 dagen 4 maal een upload naar Facebook (5000 volgers), Twitter (4800+ volgers), Flipboard, Google+.
  • Advertorial/Commercial eindigt met een verwijzing naar uw eigen website.
  • Normaal €595 of 195 per maand

€495 excl. BTW 12 maanden of €165 per kwartaal. Neem contact met ons op onderaan deze pagina. Voor contact met ons klik hier.

Blues Cafe

Adres: Nieuwstraat 74a, 7311 Apeldoorn

Openingstijden:

Vandaag geopend · 16:00–01:00 Telefoon: 055 578 5014

De Graaf van Vlaanderen

De Graaf van Vlaanderen is een Belgisch café in Apeldoorn. Naast de bekende gerechten, serveren zij o.a. Vlaams bierstoofvlees. Ook staat De Graaf bekend om het ruime aanbod in bieren. Maar liefst 60 smaken bier!

De Graaf van Vlaanderen
Adres: Hoofdstraat 165A, 7311 AW Apeldoorn Openingstijden:
Vandaag geopend · 12:00–02:00 Telefoon: 055 576 7701

Café-Restaurant, Dancing ‘De Babbel’ Apeldoorn  De Babbel

Midden op het Caterplein vind je Café de Babbel. Overdag een café voor een kop koffie, ’s avonds de ideale stek om eerst wat te eten en daarna te blijven hangen voor een leuke avond uit. Er zijn talloze fijne hoekjes en tafeltjes, twee lange barren en een verhoging met uitkijkjes en delen waar gedanst kan worden.

Adres: Hoofdstraat 190, 7311 BD Apeldoorn

Openingstijden:

Vandaag geopend · 11:00–22:00 Telefoon: 055 576 1384

Café Confetti

In Confetti tref je altijd een gemêleerd publiek waarvan de meeste in de leeftijd zitten van eind twintig tot eind veertig. En dat maakt het café zo bijzonder. Een diversiteit die je ook terug vindt in de enthousiaste en leuke barmedewerkers.

Adres: Hoofdstraat 167-2, 7311 AX Apeldoorn

Openingstijden:

Vandaag geopend · 17:00–04:00 Telefoon: 055 521 7390

Café De Zaak

Dit café is al jaren een vertrouwd adres voor vele borrelaars en stappers uit Apeldoorn en omstreken. Op de donderdag- , vrijdag- en zaterdagavond veranderd Cafe de Zaak in een gezellige uitgaansgelegeneid. Voetjes van de vloer en handjes in de lucht.

Adres: Hoofdstraat 171-A, 7311 AZ Apeldoorn

Openingstijden:

Vandaag geopend · 19:00–04:00 Telefoon: 055 578 6275

Rontgen cafe

Is het een café? Is het een club? We laten het in het midden maar Röntgen café op het Caterplein biedt ruimte voor een compleet avondje uit. Deze gezellige kroeg met een stijlvolle clubuitstraling heeft op donderdag,-vrijdag en zaterdagavond diverse DJ’s op het programma staan.

Adres: Raadhuisplein 6-D, 7311 LK Apeldoorn
Telefoon: 055 521 7394 

Ale House

Deze gezellige ‘huiskamer’ heeft een focus op 30+ die op zoek zijn naar een ‘ouderwets’ leuk avondje uit met alle comfort van nu. Dus niet té jong, niet té laat maar met dezelfde gezelligheid als toen. Met een diversiteit aan speciaalbieren, warm interieur en fijne muziek gaat dit goedkomen!

Adres: Hoofdstraat 202, 7311 BE Apeldoorn

Openingstijden:

Vandaag geopend · 16:00–04:00 Telefoon: 06 13280897

De Kleine Generaal

De Kleine Generaal is een pop & rock café. In het sfeervolle café kun je genieten van een perfect getapt biertje, een heerlijk speciaal biertje, de beste cocktails, een goed glas wijn of bubbels en natuurlijk van een lekker kopje koffie.

Adres: Hoofdstraat 190 Apeldoorn

Finnegan’s Irish Pub

Bij de enige Irish pub van Apeldoorn en omgeving zul je je direct thuis voelen. Je kunt hier lekker bijkletsen met vrienden onder het genot van de lekkerste Ierse whiskey’s en bieren. Daarbij komt dat jij en je vrienden altijd bij Finnegan’s terecht kunnen voor alle live wedstrijden met Sky-Sport en Eredivisie Live op groot scherm.

Adres : Hoofdstraat 176 Apeldoorn

Cafe om de Hoek

Aan de achterkant van Café Confetti, zit Café Om De Hoek aan het Beekpark. Het leuke van deze kroeg is dat het van binnen aan Confetti vast zit. Je zou het qua sfeer dus kunnen vergelijken met Confetti!

Beekpark 6 Apeldoorn

Humprey’s cafe

Dit café heeft onderhand nogal een naam opgebouwd in Apeldoorn en omstreken. Binnen doet het je denken aan een anthentiek bruin café met hoge tafels en heerlijke muziek. Perfect voor mensen die het (mag hoeft niet) iets rustiger aan willen doen. Je kunt er namelijk ook lekker swingen!

Adres: Hoofdstraat 196 Apeldoorn

Rockcafé Ozzy

Net van het Caterplein af – richting de Hoofdstraat – ligt Rockcafé Ozzy. Het café is in heel Apeldoorn en omstreken welbekend. Met de beste rocknummers en klassiekers doet Ozzy haar naam eer aan.

Adres: Hoofdstraat 162 Apeldoorn

Sunset bar

In de Beekstraat, het straatje achter het Caterplein, vind je de Sunset Bar. Hier draait het om gezelligheid, een goed drankje en je hebt er een fijne loungehoek – chillen dus!

Adres: Beekpark 7 Apeldoorn

Willy’s

Willy’s is een gezellige bar in het hartje van Apeldoorn, dat bekend staat om de gezelligheid, gastvrijheid, feestjes en de goede service. Veelal zijn er DJ’s te gast voor een fijne avond uit.

Adres: Hoofdstraat 169 Apeldoorn

Café Toffer

Een avondje stappen in Apeldoorn maak je compleet met een bezoek aan het nieuwe café Toffer, een pianobar, midden op het Caterplein. Via een ingebouwde piano in de bar spelen de artiesten de sterren van de hemel Vraag een verzoekje aan en geniet ondertussen van een lekker hapje en drankje!

Adres: Hoofdstraat 169 Apeldoorn

Mijn ex

Café Mijn Ex ligt net om de hoek bij het Caterplein. Je kunt er terecht voor heerlijke oud-Hollandse gezelligheid. Zing mee met Nederlandstalige nummers en klassiekers en geniet er met je vrienden van een lekker drankje.

Adres: Beekpark 10 Apeldoorn

Click here for reuse options!
Copyright 2017 Apeldoorn-Nieuws, Apeldoorn Sport