DELEN

Ongeval Jachtlaan Apeldoorn

Kleine kopstaart aanrijding, zonder gewonden.

De hulpdiensten werden dinsdagochtend opgeroepen voor een ongeval op de Jachtlaan in Apeldoorn. De brandweer, politie en ambulance waren snel ter plaatse en troffen bij aankomst een lichte kopstaart aanrijding aan. De brandweer hoefde niet in actie te komen.

De ambulancedienst heeft de bestuurster van de middelste auto gecontroleerd, zij zou namelijk nek of rugklachten hebben opgelopen. De vrouw is ter plaatse gecontroleerd maar hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft de gegevens van alle bestuurders genoteerd waarna alle weer hun weg konden vervolgen.

kopstaart botsing JachtlaanDe brandweer hielp met het controleren van de airbags en hand en span diensten terwijl de politie het verkeer regelde. De bestuurster van de middelste auto kon na gecontroleerd te zijn ter plaatse haar weg weer vervolgen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

ongeval
FOTO’S: Luciano de Graaf 112 Apeldoorn Nieuws

Ook de andere bestuurders konden nadat zij hun gegevens hadden genoteerd hun weg weer vervolgen. De auto’s liepen lichte schade op.