DELEN

Curves Apeldoorn Noord

Curves Apeldoorn Noord nodigt vrouwen uit Apeldoorn uit om kennis te komen maken in de vernieuwde club en zo fitness onderdeel van de gezondheid te laten zijn. Tot en met 31 oktober krijgen vrouwen de kans om gedurende 30 dagen Curves Apeldoorn Noord te bezoeken voor slechts € 30,-.


Curves Apeldoorn Noord bestaat 6½ jaar en is in een nieuw jasje gestoken. “We zijn radicaal verbouwd, hebben nu veel meer ruimte voor het circuit, het oogt frisser. We krijgen veel enthousiaste reacties ” aldus Karin IJsseldijk. Om dit te vieren hebben we een leuke actie, probeer Curves nu 30 dagen voor € 30,-.


Je haalt meer uit jezelf als je fysiek en mentaal krachtig bent. Karin IJsseldijk van Curves Apeldoorn Noord weet dat zelf al lang. “Graag laat ik andere vrouwen ook inzien dat ze veel meer kunnen bereiken, veel betere resultaten kunnen behalen in zowel persoonlijk als zakelijk leven en zich krachtiger kunnen gaan voelen, door te zorgen dat ze een fit en krachtig lichaam hebben.”

Overgewicht, een ongezond eetpatroon en weinig beweging; het zijn gewoontes waar we allemaal makkelijk in vervallen. Maar een ongezonde levensstijl heeft niet alleen consequenties voor je lichaam, maar voor je hele welzijn.


Met de zomer achter de rug zijn veel mensen gemotiveerd om af te vallen en willen zichzelf een gezonde levensstijl aanleren. Ze schrijven zich in voor de sportschool of volgen hals over kop een crash dieet. Heel enthousiast zijn ze in het begin. Maar na een week of drie haakt 96 procent van de mensen alweer af en vervalt weer in oude gewoontes. Dat is een patroon. En wil je daar vanaf, dan moet je dit patroon doorbreken. De persoonlijke coaching en motivatie die Curves geeft, zorgt dat je blijft komen sporten en je doel niet opgeeft.


Curves geeft je een full body work-out, die leuk, snel en veilig is. De kennis, persoonlijke begeleiding en motivatie van onze coaches zorgt ervoor dat jij je doelen behaalt die je voor ogen hebt. Die doelen zijn echt nodig om dat bepaalde patroon te doorbreken. Bij Curves doen we precies dat wat nu geadviseerd wordt door de Nederlandse Norm Gezond Bewegen, namelijk spier- en botversterkende oefeningen in een 30 minuten krachttraining. Voor Curves is het niet nieuw dat dit grote voordelen voor je gezondheid heeft. We doen dit al 25 jaar en helpen hier wereldwijd miljoenen vrouwen mee.


Op zoek naar de juiste combinatie van gezin, werk, sociaal leven èn gezond en actief bezig zijn? Probeer Curves nu 30 dagen voor€ 30,-.


Bel voor een vrijblijvende afspraak, figuur-analyse en een rondleiding naar 055-5214420 of loop binnen bij Curves Apeldoorn Noord, Koninginnelaan 68-B.

apeldoornnoord@curves.nl – www.curvesapeldoornnoord.nl