DELEN

Restaurant Mediterrance


Geniet van ons nieuwe uitgebreide Mediterrane buffet zonder te hoeven kiezen. Bepaal zelf de volgorde die je maar wenst met meer dan 50.|
Uitstekend verzorgde soorten gerechten! Onze koks staan voor u klaar om op het moment zelf vlees en vis voor u te grillen. U kunt ook pizza’s laten bakken en pasta’s laten koken. Daarnaast is er een uitgebreide keuze


uit heerlijke desserts. Uiteraard kunt u ook onbeperkt genieten van frisdrank, koffie en thee.


Restaurant Mediterrance bestaat inmiddels 15 jaar en biedt de mogelijkheid om in een gezellige en ongedwongen sfeer te genieten van de mediterrane keuken. De keuze in de nieuwe buffetten is zeer uitgebreid en er is voor ieder wat wils: vlees, vis, maar ook voor vegetarische gerechten kunt u bij ze terecht. Gegrild, gestoofd, gebakken of in de oven, het maakt niet uit, alle gerechten worden op originele wijze bereid.


All-inclusive buffet ‘All you can eat’ en live-cooking
Restaurant Mediterrance biedt u de gelegenheid om in een gezellige en ongedwongen omgeving te genieten van heerlijke warme en koude gerechten middels een uitgebreid buffet. U kunt onbeperkt kiezen uit 50 soorten voor-, hoofd- en nagerechten, tapas en tevens kindvriendelijke gerechten.


De Mediterrane gerechten bestaan uit warme en koude buffetten, pizza’s, pasta’s en van de grill diverse vlees (biefstuk, rib-eye, lamskotelet…) en vis (zalm, zeebaars, gamba’s, mosselen…).


Warme en koude dranken kunt u eenvoudigzelf tappen of pakken uit de koelkasten.Om te starten kunt u kiezen uit 2 dagverse soepen, die u kunt combineren met 3 soorten brood. Warm buffet bestaat onder meer uit:
Roerbak kip, Lasagna, mini-köfte en gebakken champignons…
Koud buffet bestaat onder andere uit:
Gerookte zalm, carpaccio, wrap kip, mozerella capreza, pastirma (rundvlees) en cig köfte (tarwegerecht met kruiden)…


Kinderbuffet:
Kipnuggets, hamburgers, frikandellen, appelmoes, frites en fruit.

Desset- en IJsbuffet:

Teramisu, baklva, sutlaç (rijstpudding), crême brullee, Turks fruit, meloen, ananas, aardbei (seizoensfruit), 6 smaken ijs met dip en slagroom.


Leuk voor gezinnen, maar ook ideaal voor feesten, grote groepen, teams en families. Het restaurant biedt plaats aan meer dan 200 gasten, zodat zij ook voor al uw feesten, partijen en vergaderingen een goede locatie zijn.

Mediterrance verzorgt ook cateringen vanaf 15 personen, vraag eens naar de mogeijkheden.


All-inclusive* eten en drinken
Ma, woe en don. All-in 2 uur  19,95 p.p., Vrij t/m zon. All-in 2 uur  21,95 p.p., Kinderen t/m 3 jaar gratis en kinderen 4 t/m 12 jaar op basis van leeftijd 2 uur  2,- p.l.j.. Extra tijd per 1/2 uur  5,- p.p. en kinderen  2,50 p.k.

*Bier en wijn per glas  1,-.


U bent van harte welkom in het vernieuwde restaurant Mediterrance.
Restaurant Mediterrance
Marktstraat 4, Apeldoorn
Tel.: 055 – 578 88 66
www.mediterrance.nl