DELEN
tweets
[powr-multi-slider id=8479e422_1488901256]

ADVERTEREN in Apeldoorn

Wij kunnen u helpen met internetmarketing en social media adverteren.

Heeft U nieuwtjes, evenementen etc, etc die wij voor u kunnen plaatsen etc, et etc,  scroll dan naar beneden op deze website en vul het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met U op. Online adverteren en huis-aan-huis middels papieren druk in de Regiokrant is waar een bedrijf niet omheen kan. De website apeldoorn-nieuws.nl (nu055.nl) kent wekelijks een bereik via Twitter van 29.000 views (zie staatje hier beneden met een conversie 16,8%), via Facebook 41.000 (conversie 14,7%).

Google+ zorgt voor hoge rankings in de zoekmachine. Elk artikel geplaatst op Google+ komt gegarandeerd 5 dagen in de top 10 van de zoekmachine Google.

Bekijk ook ons fotoboek van 2008-2017

Evenementenpakket Adverteren in Apeldoorn:
nu055.nl biedt een evenementenpakket aan voor een aantrekkelijke prijs. Wilt een jaar lang met Uw bedrijf op de nu055.nl website staan.? Bijna 20.000 berichten bekeken door berichten op Apeldoorn Nieuws, die getwitterd zijn.

Met een gemiddelde van twee belangrijke berichten per dag naar Facebook bereiken we per bericht 32.000+ lezers. Niet zo moeilijk met de bijna 5.000 ‘vrienden’. die we hebben.

  • Inclusief opmaakkosten.
  • Social media reclame 12 dagen voor aanvang van het evenement.
  • In 12 maanden 52 maal een upload naar Facebook (5000 volgers) , Twitter (4800+ volgers), Flipboard, Google+ met de evenementen die u organiseert.
  • Advertorial/Commercial eindigt met een verwijzing naar uw eigen website.
  • Normaal €595 of 195 per maand
    €365 excl. BTW 12 maanden of €165 per kwartaal. Neem contact met ons op onderaan deze pagina.

Nog steeds zijn veel bedrijven zich niet bewust van o.a. hoe belangrijk een website is en wij constateren steeds vaker, dat bedrijven de website door de jaren heen verwaarlozen, terwijl het toch HET visitekaartje van het bedrijf is. Vaak komt dit doordat er nauwelijks tijd overblijft om de website up-to-date te houden, laat staan dat men tijd heeft om de social media in te schakelen.

En een website kan er nog zo spectaculair uit zien. Geen bezoekers – Weggegooid geld. We kennen bedrijven, die cursussen volgen, heel veel geld in hun website stoppen, maar er daarna er helemaal niets mee doen, omdat ze gewoonweg niet weten hoe verder te gaan. Nogmaals: Geen bezoekers is gewoon weggegooid geld.

Vaak wordt dan Google Adwords of Facebook advertising ingeschakeld en ook dan is er sprake van teleurstelling en weggegooid geld.

Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek of telefonisch, (als u minder tijd heeft), over de mogelijkheden, die er zijn en welke pakketten het beste voor u en uw bedrijf zijn. Dit loopt uitéén van een banner op de website met een doorlink naar uw website tot een bedrijvenregisterlisting + complete video-advertising direct gekoppeld aan Facebook, Youtube e.d.Adverteren in Apeldoorn

Onze facebook site kent bijna 5000 vrienden en Twitter zit inmiddels op 4800+. Onze flipboard bedrijven pagina (een nieuw fenomeen in Nederland) kunt u hier vinden.

Inschakelen van papieren huis-aan-huis media zoals de Regiokrant (die zich richt op Adverteren Apeldoorn en Omstreken) is zeer belangrijk, maar ook dan zien wij, dat bedrijven geen idee hebben wie en/of welke krant men moet inschakelen.

Adverteren in Apeldoorn en Omstreken is erg belangrijk. Om de beste keuze te maken, hebben wij van Nu055.nl samen met de Regiokrant huis-aan-huis besloten om een partnerschap aan te gaan.

De oplage van de Regiokrant is 86.100 exemplaren. De Regiokrant kent zeer concurrerende tarieven,  afhankelijk van hoeveel advertenties u in een jaar afneemt, zal een advertorial c.q persbericht altijd mogelijk zijn.

Wist u dat een advertorial/persbericht 100x beter gelezen wordt dan een losse advertentie. En niets is teleurstellender dan een advertentie, die vaak veel geld kost en dan niet gelezen wordt. Eigenlijk hetzelfde als een supermooie website, die niet bezocht wordt.

HET BESTE IS ONS RECHTSTREEKS TE MAILEN MAILTO:BOERKAMPTON@GMAIL.COM

[powr-contact-form id=84b9b87a_1496775531356]

adverteren in apeldoorn

De prijs voor een te plaatsen artikel, zoals, openings- en kortingaanbieding(en), jubilea etc. inclusief banner met doorlink naar uw website  + bedrijvenregisterlisting bedragen 365,- euro,excl BTW per jaar. Dit is goedkoper dan veelal één advertentie in een huis-aan-huis krant. Wij helpen u het hele jaar met uw PR, inclusief uw banner op de website Apeldoorn Nieuws http://nu055.nl.

Dit kan afhankelijk van hoeveel artikelen wij voor u plaatsen oplopen tot over de 1.000.000+ views per jaar. Views waar u bij andere media zoals Google adwords, Facebook marketing en andere internet media een vermogen voor betaalt, zijn bij ons kostentechnisch laag, omdat wij bijvoorbeeld: eenmansbedrijven, zzp’ers en daar waar het geld niet aan de boom groeit, willen helpen met een goed PR-communicatieplan dat geld oplevert.

Maar dat is lang niet het enige dat wij u kunnen bieden. Neem vrijblijvend via onderstaande box contact met ons op en wij zorgen ervoor dat wij binnen 48 uur contact met u opnemen. Ook kunt u ons bellen op 06 – 50 83 49 61 of 055- 78 50 888

HET BESTE IS ONS RECHTSTREEKS TE MAILEN MAILTO:BOERKAMPTON@GMAIL.COM

[powr-contact-form id=84b9b87a_1496775531356]

ADVERTENTIE

Weekoverzicht VIDEO

RTV Apeldoorn

Binnenland

Buitenland

Video Nieuws Deze Week

Weekoverzicht Binnen- en Buitenland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here